Warmlopen

Warmlopen 0WARMLOPEN
Ongeveer 4 keer per jaar organiseren we wandelingen vanuit één van de locaties van de Thomas a Kempis-parochie. Graag nodigen wij parochianen en belangstellenden uit
om met ons mee te wandelen voor een lange of korte wandeling en in gesprek te gaan met elkaar.

Op vrijdagmiddag lopen we ongeveer 7 kilometer en op de zondag organiseren we de langere wandeling (+ 17 km.), soms gecombineerd met een korte afstand.

Start

Op de vrijdagmiddagen starten we om 14.00 uur in één van onze kerklocaties, waar we even gezamenlijk koffie/thee drinken. Dan krijgen we een korte inleiding over het thema waarmee we op pad gaan. Dit thema betreft vaak onderwerpen uit het ‘gewone leven’, waarover iedereen kan meepraten.
In groepjes van 3 personen maken we vervolgens een wandeling door onze mooie IJsseldelta in de omgeving van Hasselt, Hattem, Zwolle, IJsselmuiden of Kampen.
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Bij terugkomst in het parochiehuis praten we nog even na onder het genot van koffie/thee en iets lekkers.

Op zondagen starten we rond 10.30 uur en hebben we onderweg een lunchstop en meestal een afsluiting op een terrasje.

Voor 2017 staan de volgende data gepland:

Vrijdagmiddag 21 april, korte wandeling vanuit Wythem

Zondag 3 september, korte en lange wandeling vanuit IJsselmuiden

Vrijdagmiddag  3 november, korte wandeling vanuit Zwolle

Kosten: € 2,00 p.p.
Meer informatie/opgave: Desirée van Dijk, 06-41775759, aquadijk@solcon.nl

U kunt aan één of meerdere wandelingen deelnemen.

Warmlopen in Hasselt

Warmlopen 1