“Druk-druk-druk … maar waarmee?”

In ons werk, onze woonomgeving in verenigingen of de parochie zetten we ons in met hart en ziel. Omgaan met alle agenda’s, verwachtingen kost veel energie: we willen immers “de boel draaiend houden”. Maar hoe kom je er eigenlijk achter of je in al die drukte de juiste keuzes maakt? Voor wie of wat doe je het allemaal? En als God je iets vraagt, heb je er dan nog ruimte voor? Hoe herken je Zijn vraag en wat brengt het je als je je er aan over geeft?

De priester Frans Horsthuis maakte hier een radicale keuze in. Hij deed zijn baan en bezit weg en koos voor een leven met de Heer zelf. Zo had hij talloze bijzondere ontmoetingen met mensen in heel Europa. Over zijn ervaringen schreef hij “De Koninklijke weg”. Ook in onze parochie proberen mensen gehoor te geven aan wat God van ons vraagt. Sommigen gaan op reis en brengen hun ervaringen mee, anderen ontmoeten de Heer in het dagelijks leven of in de mensen naar wie ze omzien.

Op dinsdag 19 september vindt in parochiecentrum “Het Klooster” in Kampen een bezinningsavond plaats.  We luisteren naar passages uit De Koninklijke Weg en wisselen ervaringen uit die ons kunnen bemoedigen ruimte te maken voor de Heer. “Wanneer er twee of drie in mijn naam bijeen zijn, ben ik in hun midden”.

Tijd: 19:30 – 21:00.

Aanmelden (niet verplicht) secretariaat@parochie-thomasakempis.nl