Fotowedstrijd “Zie de Mens”

DPZlogoHet Diaconaal Platform Zwolle organiseert de fotowedstrijd “Zie de Mens” in de zomermaanden van 2016.

Verkoop foto’s Zie de Mens

Belangstellende of deelnemer op enigerlei wijze van de fototo wedstrijd “Zie de Mens”

Het Diaconaal Platform verkoopt de foto’s. Daarvoor ziet u in de bijlage een inschrijfformulier en een brief waarop de foto’s zijn weergegeven.

De foto’s zijn te zien op de volgende dagen:

Kijkdagen fototentoonstelling in wijkcentrum Jeruzalemkerk (ingang Assendorperdijk 134):
Donderdag 8 maart, van 9.00 tot 12.00 uur, van 14.00 tot 16.00 uur en ’s avonds van 18.30 tot 20.30 uur. Vrijdag 9 maart, ‘s morgens van 9.00 tot 12.00 uur.

Wij heten u van harte welkom.

Heeft u geen tijd maar wilt u wel een bod uitbrengen dan kan dat ook via bijgaand inschrijfformulier te mailen naar volgend mailadres: info@ziehierdemens.nl

De opbrengst van de verkoop foto’s zal ten doel worden gesteld aan een nieuwe diaconale prijs. Volg daarvoor onze website en facebook.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet voor de 13e maart.

De opbrengst zal te goede komen aan een nieuwe diaconale prijs.

Diaconaal Platform Zwolle

Voor het fotobestand en inschrijving de volgende snelkoppeling:
inschrijfformulier…

Voor info zie de website Diaconaal Platform Zwolle of facebook DPZ