Uitnodiging Thomasbijeenkomst 10 oktober 2017

Dinsdag 10 oktober zal er parochiebreed een bijeenkomst zijn, die als thema heeft ‘de toekomst van onze parochie’. Er is een spreker uitgenodigd die de inleiding zal verzorgen. In de parochie Norbertus zijn voor de zomervakantie de Eilanddagen geweest waar ook hetzelfde thema aan bod kwam. In de parochie Christoffel zijn op zaterdag 14 oktober de parochianen uitgenodigd voor een dergelijke bijeenkomst. Zie meer informatie in de Navolging Vandaag van oktober of deze link.

I.v.m. organisatie en catering graag zo spoedig mogelijk uw opgave naar het secretariaat.

In Navolging Vandaag editie oktober staan de juiste aanvangstijden voor onze Thomas bijeenkomst volgende week dinsdagavond.
Echter in de brief, die is gemaild vanuit het parochie secretariaat, staat boven in de brief de juiste aanvangstijd, maar onderaan de brief onder het kopje ‘agenda’ staan niet de goede aanvangstijden van ‘inloop’en ‘start lezing René Grotenhuis’. Het is de bedoeling dat de inloop start om 19.45 uur, waarna de lezing begint om 20.00 uur.
Er kunnen brieven in omloop zijn met onjuiste tijden maar dit zijn de juiste tijden!!
Excuses voor de ontstane verwarring, maar graag tot volgende week dinsdagavond met zoveel mogelijk mensen van alle locaties!

Met vriendelijke groet,
namens pastoraal team en parochiebestuur

Lenie Tacken