Anderstalige Vieringen

Deze vieringen worden gehouden door organisaties die niet onder de verantwoordelijkheid vallen van de parochie Thomas a Kempis. Ze hebben eigen voorgangers en maken gebruik van de beschikbare gebouwen. De genoemde dagen, tijden en plaatsen zijn dan ook een indicatie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat of met de betreffende locatie.

Poolse vieringen: KBS De Phoenix, Zalmkolk 2, Zwolle
Elke 2e en 4e zaterdag van de maand om 17:00 uur eucharistieviering met G. Zielinski

Vieringen Syrisch Katholieken: رعية مار يوحنا الرسول للسريان الكاثوليك
De 3e zondag van de maand om 14:00 uur in de Basiliek, Zwolle.
Niet in december, soms een extra viering in een maand.

Caribisch/Nederlands:
De 2e zondag van de maand om 11:45 uur in de Dominicanenkerk.

Eritrese Viering:
Voor deze vieringen wordt onregelmatig een reservering gemaakt om 10:00 uur  in de Jozefkerk.

Oecumenische viering
Geen vaste zondag. Aan het begin van het jaar worden enkele datums afgesproken voor een viering in de Basiliek om 15:00 uur.
Ook in andere kerklocaties worden afspraken gemaakt over oecumenische vieringen. Deze staan gewoonlijk in het vieringenrooster vermeld.