Locatiefeest St Jozefkerk op 21 mei 2016

St. Josef ZwolleVooraankondiging Locatiefeest
Sint Jozefkerk op zaterdag 21 mei 2016.

Dit jaar bestaat onze Sint Jozefkerk aan de Ministerlaan 20 jaar! Een bijzondere gebeurtenis, die wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft de pastoraatgroep samen met de locatieraad het initiatief genomen een feestelijke middag te organiseren voor alle parochianen van de Sint Jozeflocatie. Deze ‘Jozefdag’ wordt een gezellige middag voor jong en oud in en rond de kerk.

De ingestelde feestcommissie is druk bezig met het bedenken van een verrassend, inhoudrijk en actief programma. We starten op zaterdag 21 mei 2016 om 13:30 uur met een gevarieerd middagprogramma. Aan het einde van de middag is er een heerlijk buffet. Om 19:00 uur volgt een feestelijke eucharistieviering onder muzikale begeleiding van de Cantors en waarin pastor J. Scholten voorgaat. Na deze viering drinken we samen koffie en thee en blikken we terug op deze feestelijke middag.

In de Navolging van april en mei lichten wij het programma verder toe en binnenkort zal er ook in de hal van onze kerk meer inhoudelijke informatie over deze dag verspreid worden.

Voor nu vragen wij u alvast de datum van zaterdag 21 mei 2016 in uw agenda te reserveren, want u komt toch ook?

Namens de locatieraad en pastoraatgroep ,

Hans Bertels en Edwin Munneke