Gezocht: medewerk(st)er voor het parochiesecretariaat

Parochie Thomas a Kempis is een samenwerkingsverband van 7 lokale kerkgemeenschappen en zoekt een

MEDEWERK(ST)ER VOOR HET PAROCHIESECRETARIAAT

voor de taakomvang van maximaal 18 uur per week en in verband met de bezetting verdeeld over 4 werkdagen.

Het secretariaat wordt bezet door 2 personen.

Taken die bij deze functie behoren

• Praktische ondersteuning parochiebestuur, pastoraal team en (waar nodig) locatiesecretariaten
  • Voorbereiding en verslaglegging vergaderingen
  • Bereikbaarheidsdienst
  • Afhandeling post / correspondentie
  • Regelen ziekenzalving / uitvaarten
  • Bijhouden parochieboeken
  • Voorbereiding actie Kerkbalans
  • Vraagbaak voor parochianen en vrijwilligers

Om deze functie goed te kunnen vervullen, verwachten wij dat de kandidaat:

• Kerk betrokken is.
  • Ervaring heeft met secretariële werkzaamheden
  • Beschikt over goede schrijfvaardigheid, en goede vaardigheden op het terrein van Windows applicaties.
  • Initiatieven toont, organisatorisch en communicatief sterk is en goed kan samenwerken.

De Parochie Thomas a Kempis biedt:

• Een salaris passend bij uw opleidingsniveau, leeftijd en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de (financiële) regelingen van het Bisdom
  • Aanstelling gebeurt in eerste instantie voor bepaalde tijd, in beginsel voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren daarna voor onbepaalde tijd.

Sollicitatiebrieven, vergezeld met een c.v., dienen schriftelijk en/of per e-mail voor 1 oktober 2021 te worden gericht aan: de secretaris van de Parochie Thomas a Kempis, t.a.v. G. Simon, Ministerlaan 203, 8014 XE Zwolle.

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de heer H. Wortelboer, telefoonnummer 06 47857133.