Hykanon

Helaas zal The “Hykanon” Passion wegens de uitbraak van het Corona virus voor 2020 niet doorgaan.
Mocht het op een later tijdstip plaatsvinden dan zal daarover bericht worden via deze website, sociale media of nieuwsbrieven.

Op initiatief van toenmalig pastoor Hein Hunink uit Kampen is in 1983 jongerenkoor Hykanon opgericht. Ons koor uit Kampen bestaat uit enthousiaste leden die “Jong van geest” zijn.

Ons koor staat o.l.v. dirigente Janet van Gaalen-Schouten en wordt muzikaal begeleidt door pianist Paul de Vroome. Eens in de vijf weken zingen we in een viering in de Thomas a Kempis parochie.

Daarnaast zingen we regelmatig op verzoek in bijv. verzorgingstehuizen. In juni 2015 hebben wij een spetterend jubileumconcert gegeven ter ere van ons 30-jarig bestaan!
In 2018 hebben we onze eerste uitvoering van ‘The HYKANON Passion’ gedaan, …

Ons koor kent een breed repertoire dat varieert van Nederlandstalige liederen zoals ‘Leun op mij’ en ‘Paradijs’ tot Engelstalige klassiekers zoals ‘Testify to Love’, ‘You raise me up’, ‘Hallelujah’, ‘The rose’ en ‘When you believe’. Tevens hebben wij in het verleden succesvolle concertreeksen verzorgd zoals o.a. ‘Children of Eden’ en ‘Joseph and the amazing technicolour dreamcoat’.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het je leuk om een keer mee te zingen?
We repeteren iedere maandagavond van 19:30 uur tot 21:15 uur in de Buitenkerk aan de Buiten Nieuwstraat 101 te Kampen.

Kijk voor meer informatie over ons jongerenkoor en het rooster van de komende vieringen waarin wij zingen op onze Facebook-pagina

Foto Concert Hykanon