Pastorale steunpunten in de Parochie

Woonzorgcentrum Fermate

In het woonzorgcentrum Fermate, Händellaan 315 vindt op de tweede maandag van de maand om 10:30 uur een Eucharistieviering of Woord & Communieviering plaats.

Wijkcentrum Holtebroek Zwolle

Elke eerste dinsdag van de maand vindt er om 10:00 uur een koffieochtend  plaats in het wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL  Zwolle (bushalte lijn 1).

Mariakapel Oude Jozefkerk

Het Mariabeeld en het bijbehorende gietijzeren smeedhek is in 2017 verplaatst naar de St-Jozefkerk in Zwolle-Zuid. De kapel aan de Hortentiastraat is gesloten.

Zonnehuis Zwolle

Elke eerste en derde zondag vindt een woord- en communieviering plaats in het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan 175, 8043 WB Zwolle. Aanvang 10:00 uur.