MOV

De Vastenactie 2020 zet zich in voor werken aan de toekomst

De campagne van Vastenactie in de veertigdagentijd 2020 staat in het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Met een gedegen opleiding zijn mensen namelijk beter in staat een redelijk inkomen te verdienen en eventueel een eigen bedrijf op te zetten en kunnen een beter leven krijgen dankzij goed onderwijs.

De afgelopen drie jaar volgden al meer dan vierduizend mensen een beroepsopleiding met hulp van Vastenactie en kregen meer dan tienduizend jongeren basis- of voortgezet onderwijs. Tijdens de Vastenactie-campagne 2020 willen we nog veel meer mensen een steuntje in de rug geven om hen te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen, zodat ze voor zichzelf en hun familie kunnen zorgen én een rol kunnen spelen in hun gemeenschap.

Wat kunt U doen?

U kunt de vieringen in de vastenactie bezoeken en bijdragen aan de inzameling voor de vastenprojecten. Delen in de eucharistie en communie betekent leven in en met Christus Jezus zelf. Daar willen we in dit jaar van de eucharistie graag aandacht aan besteden. Van 26 februari tot en met 12 april zal door de diakenen in de Thomas a Kempis parochie in verschillende vieringen inhoudelijk aandacht besteed worden aan de Vastenactie.

29 februari 19:00 uur IJsselmuiden

1 maart 09:00 uur Hasselt