Bijeenkomsten “Nieuwe Ruimte”

Onder de titel “Nieuwe Ruimte” organiseren diakens André van Boven en Michael Buijkx een serie van vijf bijeenkomsten over zingeving, levensvragen en geloof.

Voor wie bedoeld

De bijeenkomsten staan open voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist. Wel verwachten wij van deelnemers de bereidheid om persoonlijke ervaringen te delen en te luisteren naar die van anderen. De groep bestaat maximaal uit twaalf deelnemers. Bij meer aanmeldingen hebben mensen onder de veertig jaar een streepje voor.

De bijeenkomsten

We komen samen bij een eenvoudige maaltijd om elkaar te leren kennen in een informele sfeer. Aansluitend is er een korte inleiding of film over een belangrijk aspect van het katholieke geloofsleven. Daarna volgt een gesprek over wat dit bij ieder heeft losgemaakt en over wat de deelnemers bezighoudt. Het gaat om de vragen en ervaringen waar ieder mee komt: we leggen naast elkaar waarover we twijfelen of juist enthousiast zijn, wat ons raakt, boeit of juist frustreert.

Waar

Alle bijeenkomsten zijn in het kerkcentrum van de Sint Jozefgemeenschap. Het adres is Ministerlaan 201 te Zwolle-Zuid. Er is parkeergelegenheid bij de kerk en de bus stopt voor de deur.

Wanneer

De bijeenkomsten zijn op 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november en 10 december 2019. Wij beginnen om 18.00 uur en eindigen om 21.00 uur.

Meer weten?

Michael Buijkx: diakenmichael@thomasakempisparochie.nl

André van Boven: a.vanboven@pastoraalteam.com

Aanmelding bij het parochiesecretariaat.