Uitnodiging afscheid pastoraal werker Evelien Reeuwijk

Op vrijdag 4 januari 2019 neemt

pastoraal werker
drs. Evelien Reeuwijk

afscheid van de Parochies Thomas a Kempis, H. Norbertus en H. Christoffel.

Klik op afbeelding voor de kaart

Evelien Reeuwijk heeft per 1 januari 2019 een nieuwe benoeming aanvaard als pastoraal opbouwwerker bij de samenwerkende parochies H. Kruis Raalte en H. Lebuïnus Deventer.

Op vrijdag 4 januari 2019 om 19.00 uur is er een gebedsviering in de Buitenkerk aan de Buiten Nieuwstraat 101 te Kampen, waarin Evelien Reeuwijk met het pastorale team zal voorgaan.
Na afloop van de viering is er volop gelegenheid om persoonlijk afscheid van haar te nemen.

Wij nodigen u van harte uit om bij dit afscheid aanwezig te zijn.

Namens de parochiebesturen en het pastoraal team van de parochies Thomas a Kempis, H. Norbertus en H. Christoffel,

Ton Huitink, pastoor

Pastoraal werker Evelien Reeuwijk wil als afscheidscadeau bijdragen aan het project van pastor Theo van der Sman: Stichting HAS (Hulp aan Sri Lanka). Het geld zal gebruikt worden voor de aanschaf van inventaris voor de school die gebouwd wordt voor 30 dove en slechthorende kinderen/jongeren, nabij de stad Kuliyapitiya.
Wanneer u haar iets wilt schenken, kunt u uw bijdrage overmaken op onderstaand bankrekeningnummer.

Parochie Thomas a Kempis
o.v.v. Afscheid Pastoraal werker Evelien Reeuwijk