Uitnodiging installatie Pastoor Ton Huitink

De besturen van de parochie van de H. Christoffel, parochie van de H. Norbertus en parochie Thomas a Kempis delen u mede dat met ingang van 1 juni 2018 de zeereerwaarde heer drs. A.J. (Ton) Huitink is benoemd tot pastoor van deze drie parochies.

Klik op de afbeelding om de kaart te zien

De parochiebesturen nodigen u van harte uit voor de installatie van pastoor Huitink.

De installatie van pastoor Huitink vindt plaats
tijdens een eucharistieviering  op vrijdag 15 juni 2018 om 19.00 uur
in de H. Ludgeruskerk, Ludgerusplein 2, 8251 GA Dronten.

Pastoor Ton Huitink is als pastoor samen met de overige leden van het pastoraal team verantwoordelijk voor de pastorale zorg in de drie parochies.
De samenwerkende parochies omvatten de geloofsgemeenschappen te Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Lelystad, Nunspeet/Elburg, Kampen, IJsselmuiden, Hasselt, Hattem, Herfte-Wijthmen, Zwolle, Kuinre, Oldemarkt, Steenwijk, Steenwijkerwold en Vollenhove.

Na afloop van de installatieviering zal er onder het genot van een kopje koffie en een drankje gelegenheid zijn voor een eerste kennismaking en felicitatie.

De benoeming volgt op het vertrek van pastoor Hans Boogers, die per 1 mei 2018 is benoemd als pastoor van de samenwerkende parochies Katholiek Utrecht.

Bestuur en pastoraal team
Parochies van de H. Christoffel, van de H. Norbertus en
Thomas a Kempis

Update: De installatie is enkele maanden terug te luisteren via Kerkdienst Gemist