Uitnodiging presentatie diaken André van Boven

De besturen en het pastoraal team van de parochies Thomas a Kempis, H. Norbertus en H. Christoffel delen u mede dat met ingang van 1 februari 2019 diaken Drs. A.P. van Boven is benoemd in deze drie parochies.
U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de presentatie van diaken André van Boven.

De presentatie vindt plaats tijdens de eucharistieviering
op vrijdag 8 februari 2019 om 19.00 uur
in de H. Ludgeruskerk, Ludgerusplein 2, 8251 GA Dronten.

Diaken André van Boven is samen met de overige leden van het pastoraal team verantwoordelijk voor het pastorale werk in de drie parochies. De samenwerkende parochies omvatten de geloofsgemeenschappen te Kuinre, Oldemarkt, Steenwijkerwold, Steenwijk, Vollenhove, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Lelystad, Nunspeet/Elburg, Kampen, IJsselmuiden, Hasselt, Herfte-Wijthmen, Hattem en Zwolle.

Na afloop van de presentatieviering zal er onder het genot van een kopje koffie en een drankje gelegenheid zijn voor een eerste kennismaking en felicitatie.

Namens de parochiebesturen en het pastoraal team van de parochies Thomas a Kempis, H. Norbertus en H. Christoffel,

Ton Huitink, pastoor