Livestreams van de zondag en Hoogfeesten

Zondagviering van 29 maart jl. met koppeling naar Facebook.
of link naar You Tube https://youtu.be/s58ekqoEIG4

Zondagviering van 22 maart jl. met koppeling naar Facebook.

Roosters

Let op, onze parochie heeft zeven kerken. Kies hieronder de juiste kerk om de eerstvolgende viering te zien. Standaard is hier het litugisch centrum zichtbaar, dat is de Onze Lieve Vrouwe kerk in het centrum van Zwolle.

Voor de andere locaties: klik op driehoekje (onderaan in het bovenstaande vak), kies uw locatie en klik op “Ga” (als de informatie niet automatisch veranderd).

Kampen –> Kampen, OLV ten Hemelopneming
IJsselmuiden –> IJsselmuiden, OLV Onbevlekte Ontvangenis
Hasselt –> Hasselt, St. Stephanuskerk
Hattem –> Hattem, OLV ten Hemelopneming
Basiliek –> Zwolle Centrum, OLV ten Hemelopneming, Basiliek, Peperbuskerk, liturgisch centrum
St. Jozef –> Zwolle Zuid, Jozefkerk
H. Wythmen –> Zwolle (Herfte-Wythmen), OLV van Altijddurende Bijstand

Meeluisteren of terugluisteren

kerkdienstgemist_logoIn een aantal kerken van onze parochie worden de vieringen beschikbaar gesteld via internet, live te beluisteren of achteraf is de uitzending terug te luisteren via Kerkdienst Gemist. Ook enkele andere RK kerken in onze omgeving zijn daar te vinden.