Vieringen

Tijdens de Coronacrisis is er de mogelijkheid om vieringen van eucharistie, uitstellingen en gebedsdiensten in het liturgisch centrum Basiliek OLV ten Hemelopneming in Zwolle te volgen.

Nakijken – Indien u beschikt over een Facebookaccount kunt u op de volgende link klikken om vieringen achteraf te bekijken: Basiliek OLV Zwolle
Door deze pagina te volgen, vindt u dit later gemakkelijk terug via uw eigen facebookaccount. Een Facebookaccount vraagt geen extra kosten.

Weekendvieringen

Op de pagina Weekendvieringen vindt u alle vieringen die worden gehouden in onze parochie.

Meeluisteren of terugluisteren

kerkdienstgemist_logoIn een aantal kerken van onze parochie worden de vieringen beschikbaar gesteld via internet, live te beluisteren of achteraf is de uitzending terug te luisteren via Kerkdienst Gemist. Ook enkele andere RK kerken in onze omgeving zijn daar te vinden.