Voedselbank inzameling

Kampen IJsselmuiden
Vanaf 8 november t/m eind februari kunt u houdbare producten meenemen naar de kerk, zowel in Kampen als in IJsselmuiden. Er is met name behoefte aan de volgende producten: luiers maat 4, 5, 6; pot- of blikgroenten (geen bruine bonen), soep in blik, houdbare melk, thee en suiker.  Denkt u ook nog aan de DE punten?
Werkgroep MOV

Basiliek
Vanaf 22 november t/m 12 december kunt u houdbare producten meenemen naar de kerk. Die zal naast de gebruikelijke vieringen ook op zaterdagen geopend zijn. Er is met name behoefte aan de volgende producten: wasmiddelen, vis in blik, jus d’orange en pot- of blikgroenten. de werkgroep richt zich daarnaast graag op biologisch verantwoorde of natuurlijke producten om dat de arme kant van Nederland die producten zelf minder kan kiezen.                                                                                          Zaterdag 28 november van 13:00 – 16:00 uur; Zaterdag 5 december van 10:00-13:00 uur en Zaterdag 12 december van 13:00 – 16:00 uur.                Paul en Maria van der Vegte en Fokke van Dalen

Onze bijdrage aan de voedselbank is nog steeds héél hard nodig, juist ook in deze bijzondere tijd. Er zal ook een collectebus staan, als u niet in staat bent of het te risicovol te vinden producten te brengen  in Kampen, IJsselmuiden, Basiliek en mogelijk een collecte in de St.- Jozef en Herfte Wythmen.

Reacties zijn gesloten.