Stille Omgang 2023

De Stille Omgang door het centrum van Amsterdam wordt in 2023 (18-19 maart) weer in de traditionele vorm gehouden. In 2023 willen we als Aartsbisdom Utrecht hieraan deelnemen. Alle parochiegroepen en individuele pelgrims die vanuit het Aartsbisdom Utrecht naar Amsterdam reizen, worden hierbij alvast uitgenodigd voor de viering om 21.00 uur in de St. Nicolaasbasiliek vlakbij het Centraal Station.

Kardinaal Eijk is hoofdcelebrant tijdens deze viering; mgr. Woorts, mgr. Hoogenboom en priesters uit het aartsbisdom zullen concelebreren. Een koor van één van de parochies in het aartsbisdom zal tijdens deze viering zingen.

Vóór of ná deze viering kunnen de pelgrims de route van de Stille Omgang lopen.

Door als aartsbisdom onze krachten en aanwezigheid in Amsterdam te bundelen, willen we voor mensen de drempel verlagen om erbij te zijn – alleen of met een kleinere groep uit de parochie. Wij hopen dan ook op een mooie deelname vanuit heel het aartsbisdom!

Mail met Ben Lokate (Werkgroep Bedevaarten) voor meer informatie over de deelname van het aartsbisdom aan de Stille Omgang: Lokate@aartsbisdom.nl.