Berichten Hasselt

Nieuws en berichten die zijn geselecteerd voor de locatie Hasselt

Voor alle berichten zie: Alle berichten

Lourdes bedevaart

In de week van 6-11 oktober 2019 zullen we als 3 samenwerkende parochies een bedevaart maken naar Lourdes. Zie voor meer informatie de Navolging Vandaag en de posters op het mededelingenbord.

Op dinsdag 2 april is er om 20.00 uur een informatieavond voor belangstellenden in de St. Jozefkerk in Zwolle-Zuid. Inloop vanaf 19.30 uur. Vanuit het pastoraal team zullen pastor Theo van der Sman en parochiemedewerker Jeanne Gerretzen meegaan naar Lourdes. We hopen op veel medepelgrims!

Ook als u al eerder bent geweest, bent u van harte welkom om te vertellen over uw ervaringen.

Uitnodiging presentatie diaken André van Boven

De besturen en het pastoraal team van de parochies Thomas a Kempis, H. Norbertus en H. Christoffel delen u mede dat met ingang van 1 februari 2019 diaken Drs. A.P. van Boven is benoemd in deze drie parochies.
U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de presentatie van diaken André van Boven.

De presentatie vindt plaats tijdens de eucharistieviering
op vrijdag 8 februari 2019 om 19.00 uur
in de H. Ludgeruskerk, Ludgerusplein 2, 8251 GA Dronten.

Diaken André van Boven is samen met de overige leden van het pastoraal team verantwoordelijk voor het pastorale werk in de drie parochies. De samenwerkende parochies omvatten de geloofsgemeenschappen te Kuinre, Oldemarkt, Steenwijkerwold, Steenwijk, Vollenhove, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Lelystad, Nunspeet/Elburg, Kampen, IJsselmuiden, Hasselt, Herfte-Wijthmen, Hattem en Zwolle.

Na afloop van de presentatieviering zal er onder het genot van een kopje koffie en een drankje gelegenheid zijn voor een eerste kennismaking en felicitatie.

Namens de parochiebesturen en het pastoraal team van de parochies Thomas a Kempis, H. Norbertus en H. Christoffel,

Ton Huitink, pastoor