Contact

Parochie Thomas a Kempis
Centraal secretariaat:
Ministerlaan 203
8014 XE  Zwolle

Telefoon: (038) 460 98 60
Het secretariaat is geopend op werkdagen van 9.00 uur t/m 12.30 uur
Bankrekening parochie (IBAN): NL18 RABO 0160 7032 20

Bereikbaarheidsdienst voor Sacrament van de zieken, ziekenzegeningen en uitvaart
Telefoon: (038) 460 98 60   (24 uur per dag bereikbaar)


Biechtgelegenheid
Elke tweede zaterdag van 16.00 tot 17.00 uur gelegenheid tot ontvangen van sacrament van boete en verzoening in de Basiliek, Zwolle, ingang aan de achterkant van de kerk.


Webredactie:
Voor opmerkingen over deze site zoals complimenten, melden van fouten op de pagina’s of aanvullingen voor berichten kunt u terecht bij de Webredactie.

Email naar secretariaat: (via onderstaande formulier)


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Reden van dit contact

  ComplimentVraagOpmerking

  Onderwerp

  Je bericht

  Controle tegen spam:


  Spelregels voor reacties:
  Deze website is een platform voor het geven van informatie over de parochie Thomas a Kempis. Lezers wordt soms de gelegenheid geboden om te reageren op geselecteerde pagina’s en berichten. Scherpe en kritische reacties dragen bij aan het delen van meningen. Om de discussie in goede banen te leiden, gelden de volgende spelregels.

  1. Elke reactie wordt vooraf beoordeeld. De redactie heeft het recht om zonder verdere toelichting bijdragen te weigeren, te bewerken of in te korten.
  2. Reacties moeten kort en bondig zijn (maximaal 800 tekens), leesbaar en begrijpelijk zijn en inhoudelijk betrekking hebben op het onderwerp van het betreffende artikel.
  3. Voor de discussie gelden elementaire fatsoensnormen. Schuttingtaal, scheldwoorden en reacties in kapitalen zijn niet toegestaan.
  4. Reacties die beledigend of discriminerend zijn, (oncontroleerbare) beschuldigingen, bedreigingen bevatten of oproepen tot haat of geweld worden niet geplaatst.
  5. Reacties mogen geen privégegevens van derden bevatten. Reacties die anoniem zijn of onder een valse naam worden ingestuurd, kunnen worden geweigerd.
  6. Reacties mogen geen auteursrechten overtreden en geen commerciële boodschappen bevatten.
  7. De redactie staat open voor kritiek – zowel positief als negatief – op de parochie, haar website en op haar redacteuren. Correcties en aanvullingen op artikelen zijn welkom. Inhoudsloze kritiek wordt niet geplaatst.
  8. Reacties, of citaten daaruit, mogen worden gebruikt op alle publicaties van de parochie Thomas a Kempis (website, parochieblad, sociale media, enz.).

  De redactie is niet kinderachtig. Laat u dus niet ontmoedigen door de spelregels. Ze zijn uitsluitend bedoeld om een goede discussie te bevorderen. De redactie gaat zorgvuldig te werk. Mocht u desondanks reacties op de website ontdekken die in strijd zijn met de spelregels of anderszins niet door de beugel kunnen, stuur dan een e-mail naar Webredactie .